Veteraner og Oldboys har startet turneringen med sejre

image
06. april 2018 kl. 11:06

Så er turneringen for de ældste senior spillere i Sulsted IF startet.

Oldboys spillede i onsdags på udebane mod Vodskov og fik en sikker 2-0 sejr med hjem i bagagen.

Veteranerne spillede også første turnerings kamp for 2018, og igen var det Brønderslev IF vi skulle tage imod på hjemmebane.

Det var koldt, rigtigt koldt, og der var hård blæst på tværs af træningsbanen i Sulsted, bolden var ikke nem at få til at ligge stille ved hjørne og målspark, selv om vi havde valgt den tungeste bold vi kunne finde i boldrummet.

Sulsted kom godt fra start og efter ca. 8-10 minutter fik Jørgen spillet en bold op gennem banen til en af vores nye spillere, Lasse Nedergaard, Lasse tæmmede bolden og lagde den hurtigt af til en fremadstormende Michael Pedersen som trykkede kanonen af, keeperen fik hånden på men bolden gik i kassen til 1-0.

Brønderslev, som altid er en svær modstander, kom mere frem i banen og få minutter efter snød de både forsvar og midtbane da de skød direkte på mål i stedet for at aflevere, som halvdelen af Sulsted holdet og vores keeper Erik Andrä som sprællede forgæves i målet, regnede med.

Sulsted spillerne havde ok styr på Brønderslev i resten af kampen, Brønderslev kom til få muligheder men her var både forsvaret og Erik Andrä i målet skarpe.

Michael Pedersen scorede endnu et mål, og senere kom Jørgen på måltavlen, et hæl spark gennem benene på keeper efter godt sammenspil med Lasse, Michael Falkenberg, der var skiftet ud på dette tidspunkt, var sikker på at det var ham der havde lært Jørgen den skarpe hæl spark teknik :)

Sidst i kampen, spillede Sulsted på kontra og Jørgen fik opsnappet en bold fra Brønderslev forsvar, Falkenberg fik tværpasningen foran målmanden og kunne let sætte en inderside på til slut resultatet 4-1